Leerkracht groep 7/8 op de Piet de Springer

Met ingang van 1 november 2020 ontstaat op ‘OBS Piet de Springer’ een vacature voor een enthousiaste;

Groepsleerkracht (groep 7/8) (m/v)

(0,6 wtf / 3 dagen per week)

(werkdagen in overleg)

De Piet de Springerschool

De Piet de Springerschool is een school in Langbroek die door de onderwijsinspectie in 2020 als ‘GOED’ is beoordeeld.

Ieder kind is bij ons op school welkom en wij dragen zorg voor een veilige omgeving. Wij zijn een Vreedzame School.

Het onderwijs wordt op maat gegeven en is inspirerend. Onderzoekend leren staat centraal bij de wereld-oriënterende vakken. Daarnaast zijn we modern en vernieuwend, gericht op de vaardigheden die nodig zijn in de 21e eeuw.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons gedreven team en onze school?

Kijk dan op www.obspietdespringer.nl

Wij verwachten van de nieuwe collega’s dat hij/zij:

• in het bezit is van de vereiste bevoegdheden, bij voorkeur gymbevoegdheid;
  • in staat is planmatig en gedifferentieerd met kinderen te werken;
  • goed communiceert met collega’s en ouders;
  • een open, enthousiaste, betrokken en reflecterende houding heeft;
  • actief deelneemt aan bij- en nascholingsactiviteiten van het team;
  • digitaal vaardig is.

De groepsleerkracht is verantwoordelijk voor onderwijs- en leerlingbegeleiding en levert een bijdrage aan de onderwijsvoorbereiding en onderwijsontwikkeling.

Wij bieden:

• goede ondersteuning en begeleiding bij de werkzaamheden;
  • een stimulerende werk- en leeromgeving;
  • collega’s die elkaar ondersteunen en als team iedere dag naar ontwikkeling streven;
  • onderdeel te zijn van een kleine stichting waar samenwerken met elkaar centraal staat;
  • eventuele pontkosten worden vergoed;
  • uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeanette Brinksma, directeur, telefoon 0343-562303 of e-mail info@obspietdespringer.nl. Meer informatie over de Stichting kun je vinden op www.obswijk.nl

Je sollicitatiebrief inclusief cv met referentieadressen kun je tot en met 15 september 2020 mailen naar Jeanette Brinksma, directeur info@obspietdespringer.nl en naar Annemarie Maasse, beleidsmedewerker personeel pz@obswijk.nl.