Leerkracht groep 3

Brede school het Anker zoekt zo spoedig mogelijk een  groepsleerkracht voor groep 3

1,0 fte / 5 dagen (minder dagen bespreekbaar)

die hart heeft voor onze brede populatie kinderen op Het Anker. Om hun talenten te helpen ontwikkelen moet je een teamspeler zijn. Als echte onderwijsprofessional werk je ook aan je eigen ontwikkeling.

Jij bent samen met de leerkrachten van groep 3 regulier en 3/4  SBO verantwoordelijk voor het onderwijsaanbod dat aansluit bij de behoeften van elk kind.

Jouw profiel

• Je kunt een pedagogisch klimaat neerzetten waarin leerlingen zich veilig voelen, positief benaderd worden en succeservaringen kunnen opdoen. Je biedt duidelijkheid en structuur en handelt daarin consequent.
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis geduld, humor, relativeringsvermogen en flexibiliteit.
  • Je bent in staat met ouders een gelijkwaardige relatie te onderhouden.

Ons aanbod

• Een bijzonder innovatief Brede School-concept, met dwarsverbanden tussen regulier- en speciaal basisonderwijs en verbrede toelating cluster 3 en 4, nieuwkomers en meer- en hoogbegaafden. Dit biedt mooie kansen voor leerlingen en medewerkers.
  • Collega’s die elkaar ondersteunen en als team iedere dag naar ontwikkeling streven.
  • Natuurlijk een aanstelling als Leraar conform de Cao Primair Onderwijs en vergoeding van eventuele pontkosten.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature of wil je een keer langskomen om de sfeer op onze school te proeven? Bel dan met: Jeanette Brinksma.

Tel. 0343-792000

Je sollicitatie (motivatie en CV) kun je mailen naar: pz@obswijk.nl. Doe dit vóór 25 september 2022