Intern Begeleider (in opleiding) OBS De Werkschuit

Onze leerlingen en leerkrachten van obs ‘De Werkschuit’ zoeken met ingang van  1 augustus 2021 een enthousiaste;

Intern Begeleider in opleiding

Groepsleerkracht L10-L11 (m/v) (0,6 -0,8 wtf)

Het team van de Werkschuit ontwikkelt zich in rap tempo tot een professionele leergemeenschap. Je levert hieraan, samen met een collega IB-er, een belangrijke bijdrage. De IB-er heeft een coachende rol en is gericht op het begeleiden, ondersteunen en faciliteren van samen leren.

De Werkschuit

De Werkschuit is een vreedzame school die volop in beweging is. Kinderen, ouders en het team vormen samen een gemeenschap waarin we met elkaar werken, leren en er voor elkaar zijn. Wij leren iedere dag van en met elkaar. Wij bieden onderwijs gericht op een brede talentontwikkeling van leerlingen met extra aandacht voor sport en natuuronderwijs.

Ons streven is; samen dansend naar school en huppelend naar huis! Voor meer informatie www.obsdewerkschuit.nl

Wij verwachten van de nieuwe collega’s dat hij/zij:

• in het bezit is van de vereiste bevoegdheden of bereid de opleiding Master Education Needs te gaan volgen;
  • brede ervaring heeft als groepsleerkracht en bereid is ongeveer twee dagen per week voor de groep te staan;
  • doelgericht is en planmatig kan werken;
  • kennis en kunde heeft op het gebied leerlijnen en de inzet van methodes;
  • goed kunnen reflecteren op het eigen handelen;
  • een flexibele, onderzoekende houding heeft;
  • zeer goede communicatieve en coachende vaardigheden heeft;
  • in staat is om leraren, kinderen en hun ouders, met diverse hulp- en ondersteuningsvragen verder te helpen;
  • digitaal vaardig is.

Wij bieden:

• goede ondersteuning en begeleiding bij de werkzaamheden;
  • 100% vergoeding van de studiekosten;
  • collega’s die elkaar ondersteunen en als team iedere dag naar ontwikkeling streven;
  • onderdeel te zijn van een kleine stichting waar samenwerken met elkaar centraal staat;
  • eventuele pontkosten worden vergoed;
  • uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Ben jij kritisch, analytisch, sensitief, betrouwbaar en mensgericht? Schrijf dan vóór 10 mei 2021 je sollicitatiebrief inclusief cv met referentieadressen naar directeur@obsdewerkschuit.nl (mevrouw Barrie Hoogsteyns) en pz@obswijk.nl (mevrouw Annemarie Maasse). Voldoe je nog niet helemaal aan alle eisen en wil je dit in de toekomst leren? Schrijf gerust een brief!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Barrie Hoogsteyns. Zij is te bereiken via 0343-592016 of e-mail directeur@obsdewerkschuit.nl. Informatie over de Stichting kun je vinden op www.obswijk.nl