Interim-leerkracht

Voor 16 schoolbesturen* in de regio Gelderland-Utrecht is het Regionaal Transfercentrum (RTC) op zoek naar:

interim-leerkrachten M/V (PO en SBO)

De werkzaamheden

Als interim-leerkracht word jij kortdurend (je hebt al veel ervaring in het onderwijs) of langdurig ingezet (je bent leergierig en wilt jezelf nog ontwikkelen) ter vervanging van afwezige leerkrachten. Jouw kerntaken bestaan uit het voorbereiden van de lesdag, het voorzien in de lesbehoefte van de leerlingen in de klas door op de juiste manier met ze te verbinden, het nakijken van gemaakt werk en het maken van een goede overdracht.

Pool “Uniek”

Voor de SBO scholen en scholen voor speciaal onderwijs in het RTC zijn we op zoek naar leerkrachten met de juiste expertise om de vervanging van afwezige leerkrachten op te vangen. Hiervoor maken we gebruik van de “pool Uniek”.

Het profiel

Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, herken je jezelf in het onderstaande:
– je bent vakbekwaam of hebt de potentie om dat niveau te bereiken;
– je bent ambitieus en gericht op ontwikkeling;
– je bent flexibel, zelfstandig en breed inzetbaar (ten minste twee bouwen);
– jouw pedagogische en didactische kwaliteiten zijn sterk;
– je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar;
– je bent bereid om maximaal 45 minuten te reizen.

Het aanbod

Je krijgt een benoeming/aanstelling bij één van de 16 besturen die zijn aangesloten bij het RTC Gelderland-Utrecht. Wij bieden je het volgende:
– arbeidsvoorwaarden conform cao PO;
– flexibele werkdagen;
– scholingsmogelijkheden;
– reiskostenvergoeding;
– bijeenkomsten met collega interim-leerkrachten;
– flexibiliteit mogelijk in vakanties.

Kom bij ons werken!

Herken je je in het bovenstaande en wil je graag eens in gesprek over je mogelijkheden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Thomas Boekhorst van het coördinatiepunt RTC per e-mail via contactrtc@rtc-gu.nl of op telefoonnummer 055-538 66 90 of 06-10574506.
Uiteraard kun je ook direct solliciteren door je motivatiebrief en cv te versturen naar contactrtc@rtc-gu.nl.