Onze scholen in het nieuws

2018

Kinderen van de Explora groepen van Brede School Het Anker hebben gewerkt aan een project over Fairtrade.

De kleuters van De Horn kregen bezoek van robot Zora.

De Toermalijn viert 10-jarig bestaan met Circusvoorstelling!

Groep 2 van De Werkschuit stemt in een echt hokje met een echt potlood!

Week van de hoogbegaafdheid op Het Anker! Bij Explora-onderwijs wordt naast het werken aan de basisvakken ook veel tijd besteed aan projecten.

Wij zijn trots op een Johanna van de Piet de Springer. Ze heeft de voorleeswedstrijd gewonnen.

16 Leerlingen van De Horn zijn naar de partnerschool in Duitsland geweest.

Zaterdag 10 maart tijdens NL doet hebben ouders van de Werkschuit de binnentuin lente klaar gemaakt.

Het nieuwe IPC thema Circus is 8 maart geopend op de Horn.

Op OBS Piet de Springer gaan de leerlingen van groep 7/8 een heuse 3D-printer bouwen.

De tuin van de Werkschuit wordt tijdens NL Doet op 10 maart opgeknapt om er leerlingen les te geven en om met hen daarna in de tuin aan de slag te gaan.

Kinderen van de Werkschuit brengen handgemaakte Valentijnskaarten naar de bewoners van het E&E Gasthuis.

De Horn actief met onderzoekend leren

Voorleesontbijt op de Piet de Springer