Groepsleerkracht groep 5

Brede school het Anker zoekt met ingang van 1 augustus

een groepsleerkracht groep 5

0,8 fte ma, wo, do en vrij

die hart heeft voor onze brede populatie kinderen op Het Anker. Om hun talenten te helpen ontwikkelen moet je een teamspeler zijn. Als echte onderwijsprofessional werk je ook aan je eigen ontwikkeling.

Jouw profiel

• Je kunt een pedagogisch klimaat neerzetten waarin leerlingen zich veilig voelen, positief benaderd worden en succeservaringen kunnen opdoen. Je biedt duidelijkheid en structuur en handelt daarin consequent.
  • Je zorgt dat kinderen zich gezien, gehoord en begrepen voelen en je helpt ze te reflecteren op hun gedrag.
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis geduld, humor, relativeringsvermogen en flexibiliteit.
  • Je bent in staat met ouders een gelijkwaardige relatie te onderhouden.
  • Afgeronde Pabo.

Ons aanbod

• T/m december 2021 een baan in groep 5 naast een ervaren duo-leerkracht. Na deze vervanging kun je bij goed functioneren aan het werk in onze invalpool met uitzicht op een baan binnen één van onze scholen.
  • Leerlingen die allemaal verschillend zijn en die het van jou nodig hebben dat ze gekend worden.
  • Een bijzonder innovatief Brede School-concept, met dwarsverbanden tussen sbo en basisschool en verbrede toelating cluster 3 en 4, nieuwkomers en meer- en hoogbegaafden. Dit biedt mooie kansen voor leerlingen en medewerkers.
  • Collega’s die elkaar ondersteunen en als team iedere dag naar ontwikkeling streven.
  • Goede begeleiding.
  • Natuurlijk een aanstelling als Leraar conform de Cao Primair Onderwijs.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature of wil je een keer langskomen om de sfeer op onze school te proeven? Bel dan met: Inge Westerveld, 06-23296231. Je sollicitatie (motivatie en CV) kun je mailen naar: Directie.dedriehoek@gewoonspeciaal.com

Doe dit vóór 20 juni 2021